Tijd voor iets nieuws

De winkel in Scherpenzeel heeft afgelopen jaar een totale metamorfose ondergaan zowel binnen als buiten de winkel. Nog niet geweest, dan nodigen wij u van harte uit. De winkel in Barneveld is 2 jaar geleden al van binnen verbouwd en zal komend jaar de buitenkant geheel vernieuwen. We gaan met de tijd mee. Net zoals onze horloges en sieraden. 

Onze website gaat ook met zijn tijd mee. De site is dit jaar weer geheel bijgewerkt en up to date. Wij zullen de bestelling dan zo spoedig mogelijk voor u in orde maken. Op horloges bij ons in de winkel gekocht en besteld geven wij 5 jaar garantie op de batterij en 2 jaar garantie op het uurwerk. 

Voor trouwringen nemen wij uitgebreid de tijd. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Alliance, Breuning, I Choose en Aller Spanninga. Indien u besluit om in onze winkels de trouwringen aan te schaffen dan ontvangt u de 2e ring voor de halve prijs. Tevens kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen van uw eigen trouwring of het vermaken hiervan.

Reparaties van horloges, klokken, gouden en zilveren sieraden doen we grotendeels in eigen atelier. Graveren doen wij gratis, indien het artikel bij ons in de winkel is gekocht. Tevens kunt u bij ons terecht voor de inruil van oude gouden en zilveren sieraden.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze winkels in Barneveld en Scherpenzeel om een kijkje te nemen en alles op zijn tijd te bewonderen. Ons enthousiaste team neemt uitgebreid de tijd om u te adviseren in uw keuze. Door onze jarenlange ervaring in het vak zijn wij zeer deskundig in het geven van adviezen en zult u er verzekerd van zijn dat u in onze winkels een mooi product zult aanschaffen. 

Het is tijd voor Sterjuwelier Horlogerie C. ter Maaten