Over ons

Sterjuwelier Horlogerie C. ter Maaten is geheel zelfstandig, maar werkt nauw samen met andere juweliers.
We hebben een winkel in Scherpenzeel, en sinds juli 2009 ook een in het centrum van Barneveld.
Door gezamenlijke actie’s, is het doel de klant te laten profiteren van scherpe prijzen en aantrekkelijke kortingen, maar wel met inachtneming van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Het motto van Sterjuwelier Horlogerie C. ter Maaten is dat wij garant staan voor kwaliteit en een goede service.

Onze collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment sieraden, horloges, klokken, trouwringen en geboorteartikelen. Van klassiek tot modern, van trendy tot design.

Zoekt u een bijzonder sieraad? Dan kan dit door ons ontworpen en vervaardigd worden, exclusiviteit is dus gegarandeerd.

Reparaties

Voor uw horloge en sieraden reparaties en service kunt u uitstekend bij sterjuwelier Horlogerie C. ter Maaten terecht. Al uw sieraden, horloges en klok reparaties worden in eigen atelier uitgevoerd. Kom eens gezellig winkelen in Barneveld of Scherpenzeel en laat u verrassen wat wij te bieden hebben.

 

Garantie

Indien het horloge bij ons in de winkel is gekocht, ontvangt u 2 jaar garantie op het uurwerk en 5 jaar garantie op de batterij. Dit geldt niet op afgeprijsde horloges.

 

Onze merken

We hebben als juwelier prachtige merken in onze collectie, niet alleen het grootste bedelmerk Pandora. Maar ook prachtige zilveren en gouden sieraden, horloges van bekende merken als Zinzi, Mi-moneda, Heart to get, Tov, Melano, Sphere of life, Esprit, Diamonde, R&C, Boccia, Kyboe, TW Steel, Seiko, Hugo Boss, Tommy Hilfinger, Pulsar, Fossil, Diesel, DKNY, Vendoux, Danish Design, Jacob Jensen, Edox en natuurlijk ons huismerk Olympic. Ook voor uw reparaties en service kunt u uitstekend bij sterjuwelier Horlogerie C. ter Maaten terecht. Al uw sieraden, horloges en klok reparaties worden in eigen atelier uitgevoerd. Kom eens gezellig winkelen in Barneveld of Scherpenzeel en laat je verrassen wat wij te bieden hebben.

 

Heeft u vragen, dan hopen wij u spoedig in onze winkel te mogen ontvangen, waar wij u met deskundigheid en enthousiasme van dienst kunnen zijn. Het is ook mogelijk om online te bestellen in onze webwinkel.

Cornelis en Anja ter Maaten

De service van toen met de kwaliteit van nu, voor het sieraad van morgen.