Over ons

Kwaliteit en een goede service staan hoog in het vaandel bij Sterjuwelier Horlogerie C. ter Maaten. Door ons kleine team proberen wij dicht bij de klant te staan en problemen zo snel mogelijk op te lossen. Reparaties proberen wij zo snel en goed mogelijk zelf te verzorgen.

De collectie basis horloges bestaat uit de volgende merken Seiko, Pulsar, Prisma, Jacques Lemans en ons huismerk Olympic, met 3 jaar garantie. Om een bredere doelgroep te kunnen bereiken is het pakket uitgebreid met een aantal mode/fashionmerken o.a. Esprit, Fossil, Piere Cardin en Police. Voor de designhorloges kun je terecht bij de merken Jacob Jensen en Danish Design, dit laatste merk heeft ook veel titanium modellen. Stoere horloges vindt je terug in de Camel horloges en in het hoger segment staat Edox bekend om zijn extra platte horloges.

De collectie zilveren sieraden is de laatste jaren erg in trek bij de consument. Het assortiment zilver is hierdoor erg uitgebreid, omdat de consument houdt van afwisseling en betaalbaarheid. Voor een trendy sieradenlijn in veelal staal hebben wij het merk Charizzma opgenomen en een titanium lijn in het merk Boccia. Ook treft u bij ons in de winkel aan een bijouxmolen met een betaalbare trendy sieradenlijn tot maximaal 20 euro. Deze bijouxmolen wordt elke 6 weken bijgevuld met de nieuwste modellen uit deze sieradencollectie. Het assortiment zilveren en verzilverde geschenken is een gewild cadeau bij een kindergeboorte. Het graveren van babybestek, rammelaars, spaarpotten en naamplaatarmbandjes wordt gratis verzorgd en kan indien nodig klaar zijn terwijl u wacht.

Wij proberen in goud een grote diversiteit aan sieraden te bieden. Geelgoud voert de boventoon, maar er is ook een combinatie met wit- en/of rood goud aanwezig. Ook is het te combineren met edelstenen, zoals robijn en saffier, maar ervaring heeft geleerd dat de consument toch de voorkeur geeft aan een zirconia of diamant. Voor de combinatie goud met diamant is bij ons een uitgebreide collectielijn aanwezig, zodat alle sieraden op elkaar kunnen worden aangepast. Voor het groeisysteem in diamant zijn wij een samenwerking aangegaan met Diamonde en R&C. Over de werking van het groeisysteem kunnen wij u alles vertellen. Wij beschikken over een uitgebreide collectie cultive parels, die geheel aan de wensen van de klant kan worden aangepast. Tevens is er een collectie gekleurde parels aanwezig voor een interessante prijs. Ook is het mogelijk, op aanvraag, om natuurlijke parels aan te bieden.

Voor de trouwringen zijn wij een samenwerking aangegaan met een aantal merken. Bij AS en Flamingo worden de trouwringen handgemaakt en heb je de mogelijkheid om de trouwring zelf samen te stellen. Het derde merk is een trouwringenlijn in titanium eventueel in combinatie met goud. Het voordeel van titanium is dat het licht draagt en de consument over het algemeen geen allergische reactie van krijgt. Door een nieuwe samenstelling van het materiaal voor horloges, goud en zilver zijn de klachten over allergie sterk verminderd. Hierdoor is het voor elke consument mogelijk een sieraad naar keuze te dragen.

Het aanbod in klokken in de winkel is beperkt tot een aantal gangbare klokken. De reden hiervoor is dat klokken veel ruimte in beslag nemen om tot zijn recht te kunnen komen. Toch kun je met deze klokken een goed beeld krijgen van wat er mogelijk is en kun je de gewenste klok op zicht binnen laten komen. Klokken worden eveneens door Cornelis ter Maaten zelf gerepareerd. Cornelis heeft voor de reparatie van horloges en klokken een opleiding gevolgd aan de vakschool in Amsterdam. De reparatie van klokken is een specifiek vak. Een klok is heel gevoelig, als een klok iets scheef hangt, is deze van slag. Voor reparatie van klokken is veel geduld en tijd nodig. Bij reparatie van klokken doen we meestal een prijsopgaaf, zodat de klant weet waar hij aan toe is.

U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons inde winkel om advies te vragen. In onze winkel staat een professioneel team klaar om u te mogen helpen.